Per facilitar les activitats de prevenció i control del tabaquisme, us plantegem unes quantes idees, pensades sobretot perquè les posem en marxa del 25 al 31 de maig. PROPOSTA D'ACTIVITATS

En finalitzar la Setmana Sense Fum es realitzarà un sorteig per escollir de manera aleatòria:

  • 3 PREMIS A FOTOGRAFIES: compartiu amb fotos les activitats que realitzeu! Publicar-les en Twitter, Instagram o Facebook amb l'etiqueta #ssfcat18
  • 3 PREMIS per participar en el FORMULARI DE RECOLLIDA D’ACTIVITATS.

El premi serà una targeta de regal amb un valor de 50 euros cadascuna, gràcies a la col·laboració de:
Consulta guanyadors d’edició SSF2017!

Una vegada finalitzada la Setmana Sense Fum, de l’1 al 25 de juny, us agrairíem que complimentéssiu aquest qüestionari per registrar les activitats que heu portat a terme: FORMULARI DE REGISTRE D’ACTIVITATS DE LA SETMANA SENSE FUM

Guanyadors

Premis a les fotografies compartides en Xarxes socials:

      
  

Entreguen el premi: Cap de servei de Salut Pública Girona Nord: Martí Trepat -Tècnica de Salut Pública i referent de promoció al Baix Empordà: Rosa M. Rustullet -Cap del servei de Promoció de la Salut a Girona: Carles Mundet.   
Equip premiat: Director EAP Sant Feliu de Guíxols: Roger Fitó -Adjunta a la direcció de l'EAP: Raquel Tena -Referent de tabac: Marta Brugués -Diferents professionals de l'EAP.


      
  

Helena Basart de Salut i Empresa PJ, S.L., entrega el premi a la Comissió de Salut de l'Hospital del Mar.3 PREMIS per participar en el FORMULARI DE RECOLLIDA D’ACTIVITATS:


  

Entreguen el premi: M. Dolors Coll, cap del Servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, com a representant de l’organització de la SSF i membre de la Xarxa de Prevenció i Control del Tabaquisme a la Catalunya Central, i Ester Ibáñez, cap del Servei de Salut Pública a l’Anoia.   
Equip premiat: EAP de Vilanova del Camí i la seva referent del tabac, Pilar Ibañez. A l’acte d’entrega del premi hi han assistit també M. José Garcia, directora, i Sandra Moreno, adjunta a la direcció, Alba Holgado, referent de GIS i Dolors Cerezo, referent dels Dies Mundials.