Per facilitar les activitats de prevenció i control del tabaquisme, us plantegem unes quantes idees, pensades sobretot perquè les posem en marxa del 25 al 31 de maig. PROPOSTA D'ACTIVITATS

En finalitzar la Setmana Sense Fum es realitzarà un sorteig per escollir de manera aleatòria:

  • 3 PREMIS A FOTOGRAFIES: compartiu amb fotos les activitats que realitzeu! Publicar-les en Twitter, Instagram o Facebook amb l'etiqueta #ssfcat18
  • 3 PREMIS per participar en el FORMULARI DE RECOLLIDA D’ACTIVITATS.

El premi serà una targeta de regal amb un valor de 50 euros cadascuna, gràcies a la col·laboració de:
Consulta guanyadors d’edició SSF2017!

Una vegada finalitzada la Setmana Sense Fum, de l’1 al 25 de juny, us agrairíem que complimentéssiu aquest qüestionari per registrar les activitats que heu portat a terme: FORMULARI DE REGISTRE D’ACTIVITATS DE LA SETMANA SENSE FUM

Guanyadors

Premis a les fotografies compartides en Xarxes socials:

      
  

Entreguen el premi: Cap de servei de Salut Pública Girona Nord: Martí Trepat -Tècnica de Salut Pública i referent de promoció al Baix Empordà: Rosa M. Rustullet -Cap del servei de Promoció de la Salut a Girona: Carles Mundet.   
Equip premiat: Director EAP Sant Feliu de Guíxols: Roger Fitó Adjunta a la direcció de l'EAP: Raquel Tena -Referent de tabac: Marta Brugués -Diferents professionals de l'EAP.


      
  

Helena Basart de Salut i Empresa PJ, S.L., entrega el premi a la Comissió de Salut de l'Hospital del Mar.


      
  

Jordi Margalef, Cap del Servei de Salut Pública al Camp de Tarragona i Ana Bocio, Cap del Servei de Promoció de la Salut al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Sub-direcció Regional al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Secretaria de Salut Pública entreguen el premi a Noemí Llauradó, Regidora de Salut, Ajuntament de Reus i Candi Álvarez, Coordinador de Salut Pública, Regidoria de Salut, Ajuntament de Reus.3 PREMIS per participar en el FORMULARI DE RECOLLIDA D’ACTIVITATS:


  

Entreguen el premi: M. Dolors Coll, cap del Servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, com a representant de l’organització de la SSF i membre de la Xarxa de Prevenció i Control del Tabaquisme a la Catalunya Central, i Ester Ibáñez, cap del Servei de Salut Pública a l’Anoia.   
Equip premiat: EAP de Vilanova del Camí i la seva referent del tabac, Pilar Ibañez. A l’acte d’entrega del premi hi han assistit també M. José Garcia, directora, i Sandra Moreno, adjunta a la direcció, Alba Holgado, referent de GIS i Dolors Cerezo, referent dels Dies Mundials.
Nota de premsa  

Entreguen el premi: Anna Miranda, Servei de Promoció de la Salut (Subdirecció Regional de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran); Sisco Abella, Psicòleg Clínic de la Unitat de Tabaquisme (HUSM-GSS) i vocal SCATT a Lleida; Marisa Regany, Cap d'Àrea d'Infermeria i Continuïtat Assistencial (Direcció Atenció Primària de Lleida, ICS).   
A l’acte d’entrega també hi han assistit: Eugènia Obis, Adjunta a la Direcció de l’EAP Alfarràs-Almenar, Magí Claveria, Referent de tabac i Magda Barberà, Referent del Programa Salut i Escola.
Nota de premsa  

Entreguen el premi: Àngela Martinez d’SCATT i Laura Anton de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum i membres de l’organització de la SSF, a José Luis Moreno Bella (Atenció a la Ciutadania de l'Hospital de Viladecans), Raquel Baños, (infermera de l’Equip de Continuïtat Assistencial) i la Dra. Oliveras (directora de Centre), tots tres membres del Comitè Promotor d’Hospital Sense Fum.